23948sdkhjf

Ny generation rykker ind i toppen af grænsehandels-imperium

Den familieejede grænsehandelskoncern med videre, Fleggaard, har taget den næste generation ind til at spillen en aktiv rolle i koncernens datterselskaber.

Det skriver Jyske Vestkysten.

Det er Line Bødker Fleggaard, som har fået plads i de syv vigtigste datterselskabers bestyrelser. Det gælder blandt andet grænsehandelskæderne Calle og Fleggaard Detail.

Til mediet siger adm. direktør i Fleggaard Holding, Jens Klavsen:

- Line er den ældste i den næste generation af Fleggaard-familien, og hun har igennem en årrække været med til møderne i Fleggaards holdingselskab. Line synes nu, at hun er klar til engagerer sig mere i datterselskaberne, og det er derfor et helt naturligt skridt, siger Jens Klavsen.

Han forklarer, at der er tre grene i ejerfamilien Fleggaard, og at Line Bødker Fleggaard er kommet ind som repræsentant for én af grenene, hvor de to andre allerede var repræsenteret.

Line Bødker Fleggaard er den første i bestyrelserne fra fjerde generation i grænsehandels-dynastiet. Hun er barnebarn af Hans Frede Fleggaard, der løftede Fleggaard op til at blive en storspiller i grænsehandlen.

Med Fleggaard og Calle-butikkerne dominerer man den klassiske grænsehandel med øl, vin, vand og konfekture.

Koncernen som helhed omsatte i sit seneste regnskabsår for knap syv milliarder kr. og fik et bundline-resultat på næsten en kvart milliard kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094